chambres d'hôtes l'Oustal
09130, Sieuras, Frankrijk | tél. 0033561605646 |

    l'Oustal, 29 maart 2020

Het lijkt alsof er verschillende werelden bestaan op l'Oustal, binnen is de wereld van de computer waarbij de sites van NRC, le Monde en NOS op continu verversen staan , waar  het  mailverkeer voornamelijk bestaat uit bespreken van annuleringen. Waar wordt  "gevideocalled" ,  getelefoneerd en  geappt  met vrienden en familie over hun gezondheidstoestand, hun ( thuis) werk en sociale leven op dit moment,  over financiële zorgen, waar ook gelachen wordt over ideeën om de toekomst van l'Oustal zeker te stellen.

Buiten is het gewoon maart 2020, Kers- , appel-  en perenboom bloeien  uitbundig,  de kastanjes  in blad, de eerste orchideeën staan in bloei en het gras vraagt om maaien.  "Onze "  kerkuilen bivakkeren al weken samen in de uilenkast en hebben het , zo zien wij op de beelden, heel gezellig met elkaar en juist vandaag is het eerste ei  gelegd.

Toch is er iets wat onmiddellijk opvalt als je naar buiten stapt: geen enkel spoor van gasten en die situatie zal op korte termijn ook niet veranderen.   Volgens onze agenda zou half maart het seizoen weer starten en natuurlijk starten onze voorbereiding al ruim voor die tijd en plotseling word je geconfronteerd  met een lege agenda. Voorlopig voor de komende weken, maar we realiseren ons goed dat het niet waarschijnlijk is dat het daarbij blijft.

Vrijwel iedereen wordt op de een of andere manier geraakt door de gevolgen van het virus en uiteraard is gezondheid het allerbelangrijkst, we hopen dan ook dat niemand van jullie geliefden zal hebben te betreuren.  
We zullen al onze creativiteit aanspreken om te zorgen dat we jullie op termijn weer kunnen ontvangen op l'Oustal. In de tussenliggende periode zullen we jullie regelmatig op de hoogte houden de wederwaardigheden in en rond ons huis.  Als jullie zin hebben om belevenissen te delen,  stellen we dat erg op prijs.

We missen de gezamenlijke maaltijden, de vriendschappelijke, vrolijke en vaak inspirerende gesprekken, we missen jullie.

 

Lieve  groet,
Ena & Ruud. 

 

 

De foto's weerspiegelen het alledaagse leven op l'Oustal