chambres d'hôtes l'Oustal
09130, Sieuras, Frankrijk | tél. 0033561605646 |

    Stichting "Houd Elkaar Overeind" een feit!

Met dank aan notaris Christine Klein die ons heeft geholpen onze ideeën aan te scherpen,  ze statutenwaardig te formuleren, en de administratieve afhandeling heeft georganiseerd, een proces dat ten tijde van een "lock down"  wat anders verloopt dan gebruikelijk.

Geen stichting zonder bestuur en we zijn bijzonder blij dat Christa de Bruin, Barbera Drion, Mercedes Grootscholten en Jan den Haan het bestuur van de stichting vormen. Wij zijn ervan overtuigd dat zij zowel de zorgsector als l'Oustal een warm hart toedragen en dat zij met enthousiasme en naar eer en geweten zullen werken aan het realiseren van doelstellingen van de stichting. Op de website van Houd elkaar overeind vinden jullie meer informatie.

Uiteraard nodigen we jullie graag uit de website te bezoeken en bij te dragen aan de realisatie van de doelen en natuurlijk stellen we het op prijs als jullie mensen in jullie omgeving attenderen op dit initiatief.
Wij  zullen ons met veel plezier inzetten om ook deze gasten te laten genieten van heerlijk verblijf.

Ondertussen zijn wij ook aan het nadenken of de "1,5 meter samenleving" gevolgen heeft cq zou moeten hebben voor de inrichting van l'Oustal. Onze buitenruimte is groot genoeg, we zijn bezig met het maken van meerdere zitjes op verschillende plaatsen. Het gezamenlijk eten, elkaar ontmoeten, de gesprekken, het is voor ons de basis van hoe we willen werken, dus dat zouden we niet graag opgeven. Maar je zou er bijvoorbeeld aan kunnen denken om de eettafel te verbreden.  Het is belangrijk voor ons om te weten wat er voor jullie nodig is om je blijvend prettig te voelen bij ons. We zijn benieuwd naar  jullie ideeën hierover.

Lieve groet,
Ena & Ruud.

 

De foto's weerspiegelen het alledaagse leven op l'Oustal