chambres d'hôtes l'Oustal
09130, Sieuras, Frankrijk | tél. 0033561605646 |

Lieve mensen,

Het huis was prima, de omgeving geweldig.
Jullie maakten echter de meeste indruk op ons!
Jullie houden van mensen en dieren, dat merk je elke dag! Voldaan en heerlijk gegeten vertrekken we weer naar het  regenachtige Holland.

Ans en Kees.

Beste Ruud en Ena,
Woorden schieten bijna te kort om duidelijk te maken hoezeer wij (ik) genoten hebben.
Op een schitterende plak hebben we 10 dagen lang kennis mogen maken van jullie gastvrijheid. Heel hartelijk dank hiervoor, mede namens Miek.
Wat mij betreft tot een volgende ontmoeting!


Miek en Eef

Vertrek met spijt in ons hart! Lieve zorgzame Ruud en Ena, wat een geweldige plek en wat een een leuke gasten deze week!

liefs, Jacques en Arian en Bazz. Xxxx

Wat een verrassing deze plek, de omgeving, jullie huis, alle vogels die we zagen, het heerlijke eten en jullie bijzondere gastvrijheid. Hopelijk eens tot ziens.


Bedankt en liefs,
Claartje en Jaap

Ruud en Ena,

Zeer bedankt voor jullie gastvrijheid in jullie geweldige huis. Perfectie tot in alle details. Meesterlijke gastheer/vrouwschap. Bijzondere waardering voor -de op ons verzoek-  vegetarische keuken. Waar vind je dat in Frankrijk? C'etait formidable!

liefs, Dick en Lia

Ruud en Ena,
Bedankt voor de heerlijke dagen, bewolkt, stralende zon. sterrenhemel, maneschijn, alles perfect!
Fantastisch ontbijt, zalige maaltijden. Dank voor de warme ontvangst en de prachtige (balzaal) kamer!

liefs, Saskia en Frank & Juliette

Dag Ena en Ruud,
Het was hier weer heerlijk, je voelt je echt welkom hier. Zalig eten, prachtige wandelingen, kon niet beter. DANK!  Marlies

Dag Ena en Ruud,
We zijn heel blij dat we jullie paradijsje gevonden hebben. Fantastische locatie, sfeer, prettige ruime kamer, schilderachtig uitzicht. Verder hebben we genoten van de heerlijke maaltijden met de andere gasten. Jullie tips om de omgeving te verkennen hebben we erg gewaardeerd, dank daarvoor.
Marloes, Leo, Trudy en Carlijn

Hallo, Ik vond het hier heel leuk! Ik heb 1 nacht in de boomhut geslapen en dat was een leuke ervaring. De tafeltennistafel was ook een succes. En af en toe in de hangmat liggen is ook erg lekker. En met Dourac spelen, aaien, kunstjes doen was ook erg grappig. Het avondeten en het ontbijt was ook heel gezellig met zijn allen. groetjes en tot de volgende keer.

Juliette

Eindelijk kunnen onthaasten - al het 'werk' is in de auto blijven liggen. Dankjewel voor jullie goede zorgen, zelfgemaakte yoghurt en verfrissende ochtenden ; "woke up this morning"  (Tom Waits)

Egbert en Diane